Uitgebreid zoeken

1000 m2 perceel met huis en Palm Mar te koop! €790,000 €690,000

Perceel van 1000 m2 in het gewilde dorp Palm Mar in een zeer rustige doodlopende straat. Er is een huis met twee verdiepingen dat moet worden opgeknapt en heeft 5 slaapkamers en 5 badkamers. Er is een groot potentieel om dit om te vormen tot een bed & breakfast-bedrijf, het heeft een mooi zwembad, dat vrij nieuw is, een barbecue en een enorme garage/kelder die ook kan worden omgevormd tot een recreatiegebied voor de bed & breakfast-business . Er is een pre-installatie voor een lift tussen de twee niveaus, dus het zou heel eenvoudig zijn om een ​​lift daadwerkelijk te plaatsen.
Een andere optie zou zijn om het bestaande pand te slopen en dit grote en unieke perceel van 1000 m2 te gebruiken om er herenhuizen of iets dergelijks op te bouwen. In dat geval zou een bouwvergunning moeten worden aangevraagd. Deze woning heeft een enorm potentieel en moet echt gezien worden om gewaardeerd te worden, dus bel ons vandaag nog voor een bezichtiging!

Extra eigenschappen
  • Zeezicht
  • Zicht op zwembad
  • Terras
  • Barbecue
  • Garage
  • Grote tuin
  • Rustige locatie


Makelaar informatie

Sonja Gösweiner

Sales

Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie over dit object? Aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren! Vul simpelweg het volgende formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht *
Als uw vraag specifiek voor dit object is, zorg dan dat de referentie of URL is vermeld (zoals voor-ingevuld).

Captcha*
captcha

Ik heb de privacy voorwaarden gelezen en ga akkoord.
Ik bevestig dat ik 14 jaar of ouder ben
Ik accepteer dat de verwerker van mijn gegevens deze deelt met derde partijen, waar nodig voor de verleende dienst of het leveren van de verzochte informatie.
Ik sta toe dat u contact met mij op neemt voor commerciële doeleinden